I després

La Cambra de SFG ofereix un servei de recobrament d’impagats a l’estranger

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ofereix a partir d’aquest mes de juliol un nou servei de recobrament d’impagats a l’estranger.

D’aquesta manera, la corporació atén una de les principals demandes que li han plantejat alguns dels seus associats, i que sol·liciten ajuda per gestionar aquest problema, ja que al tractar-se de cobraments que s’han de fer a l’estranger no coneixen les vies per aconseguir-ho o bé perquè la gestió del dia a dia no els permet dedicar-hi molts esforços.

Aquest servei no es limita només a les empreses que porten a terme operacions internacionals, sinó que també es podrà utilitzar per cobrar impagats en transaccions fetes arreu de l’Estat.

La Cambra de Sant Feliu ofereix aquest servei a través d’Advantium Credit Management, una agència internacional especialitzada en el recobrament d’impagats de forma amistosa, que té la seva seu central a Londres. El servei s’ofereix sense cap cost per les empreses que el contractin i només hauran d’abonar un percentatge dels diners recuperats.

Aquest nou servei que ofereix la Cambra de Sant Feliu, complementa el de recuperació de l’IVA pagat a l’estranger que ha estrenat aquest estiu, i formen part del nou catàleg de serveis, més ampli, que està preparant la Cambra de Sant Feliu per afrontar la nova etapa que obrirà arran de la desaparició de les quotes obligatòries.

L’objectiu és donar serveis amb valor afegit i atendre d’una manera més eficient les necessitats de les empreses de la seva demarcació formada pels municipis de Cassà de la Selva, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, Llagostera, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Tossa de Mar i Vidreres.

 

El més llegit

I després