La Biblioteca Municipal disposarà des de gener d’un mètode per sancionar males conductes i furts

El passat dimarts 21, el Ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar una modificació del reglament de la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit per introduir un règim sancionador. Aquest és un mètode per evitar males conductes i robatoris.
A principi d’any la Biblioteca disposarà de mesures per sancionar infraccions lleus, greus i molt greus. Les sancions, en cas de casos molt greus, poden arribar a una prohibició d’accés d’entre tres mesos i dos anys. El personal també podrà expulsar un usuari si aquest a estat avisat tres vegades de forma verbal per mala conducta, així com revisar les pertinences personals per assegurar-se que no es robi.
A les males conductes també s’afegeixen malmetres documents, parlar pel mòbil o la falta de respecte al personal.
Els expedients sancionadors també establiran l’import dels danys que l’usuari haurà de pagar.
A continuació podeu escoltar el moment del Ple del mes de desembre en que es va aprovar aquesta modificació del reglament:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/ple_biblioteca.mp3]

També informem que durant tot el mes de desembre i fins el 10 de gener trobareu a la Biblioteca Pública l’exposicióAvaluació dels efectes del canvi climàtic a la Costa Brava” elaborada per l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell d’Iniciatives locals pel Medi Ambient (CILMA). L’exposició ens mostra els efectes del canvi climàtic al nostre litoral i els possibles escenaris amb que ens podem trobar en un futur proper. Hi trobareu també una selecció de llibres i pel·lícules de la Biblioteca sobre aquest tema, disponibles per a endur-se en préstec.

La biblioteca romandrà tancada a la tarda els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener. Així mateix, l’equipament tancarà les seves portes els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener. La resta de dies manté el seu horari habitual.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació