I després

La Biblioteca Municipal disposarà des de gener d’un mètode per sancionar males conductes i furts

Compartiu aquesta història

El passat dimarts 21, el Ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar una modificació del reglament de la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit per introduir un règim sancionador. Aquest és un mètode per evitar males conductes i robatoris.
A principi d’any la Biblioteca disposarà de mesures per sancionar infraccions lleus, greus i molt greus. Les sancions, en cas de casos molt greus, poden arribar a una prohibició d’accés d’entre tres mesos i dos anys. El personal també podrà expulsar un usuari si aquest a estat avisat tres vegades de forma verbal per mala conducta, així com revisar les pertinences personals per assegurar-se que no es robi.
A les males conductes també s’afegeixen malmetres documents, parlar pel mòbil o la falta de respecte al personal.
Els expedients sancionadors també establiran l’import dels danys que l’usuari haurà de pagar.
A continuació podeu escoltar el moment del Ple del mes de desembre en que es va aprovar aquesta modificació del reglament:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/ple_biblioteca.mp3]

També informem que durant tot el mes de desembre i fins el 10 de gener trobareu a la Biblioteca Pública l’exposicióAvaluació dels efectes del canvi climàtic a la Costa Brava” elaborada per l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell d’Iniciatives locals pel Medi Ambient (CILMA). L’exposició ens mostra els efectes del canvi climàtic al nostre litoral i els possibles escenaris amb que ens podem trobar en un futur proper. Hi trobareu també una selecció de llibres i pel·lícules de la Biblioteca sobre aquest tema, disponibles per a endur-se en préstec.

La biblioteca romandrà tancada a la tarda els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener. Així mateix, l’equipament tancarà les seves portes els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener. La resta de dies manté el seu horari habitual.

El més llegit

I després