Aquest dilluns ha començat la 99 Volta Ciclista a Catalunya que passarà per Sant Feliu de Guíxols, demà dimarts 26 i el dimecres 27 de març, amb les millors figures del món del ciclisme.

El dimarts 26 de març serà l’arribada de l’etapa 2, on en entrar a Sant Feliu el circuit, a través d’una trama urbana que recorrerà indrets cèntrics i singulars com la Rambla, entrarà dues vegades per Sant Pol, passarà per la Volta de l’Ametller, el Passeig, la Rambla i la carretera de Girona, on s’ubica la meta a l’alçada del carrer Lleida.

Està previst que l’entrada al municipi sigui sobre les 15.55 hores, amb esprint intermedi.
La segona vegada es calcula que entrin a la ciutat a les 16.43 hores.

El dimecres 27 de març es podrà assistir al control de firmes que es farà al Guíxols Arena de 10.40 a 11.40 hores. Serà un bon moment per a veure els esportistes, els seus equips i el muntatge de La Volta de ben a prop.
L’horari de la sortida està previst a les 11.50 hores des de la zona del Guíxols Arena i passarà per la carretera de Girona, la Ronda de Ponent, el carrer Callao, l’avinguda Juli Garreta, el Passeig i la carretera de Palamós.

L’edició d’enguany compta amb el campió del món i vigent doble guanyador de La Volta, Alejandro Valverde, el quatre cops vencedor del Tour, Chris Froome, el guanyador de La Vuelta, Simon Yates, o el colombià Nario Quintana. Aquest són només algunes de les grans figures presents a la cursa.

La competició, englobada dins del calendari UCI World Tour que agrupa els millors equips del món, ha seduït els millors corredors del pilot, com són Egan Bernal, Thibaut Pinot, Romain Bardet, Richi Porte, Dan Martin, Warren Barguil, Steven Kruijswijk, Michael Woods, Wilco Kelderman, Thomas De Gendt, Enric Mas o Marc Soler, tots primeres espases dels seus equips.

Podeu ampliar la informació si accediu al web de l’Ajuntament clicant aquí.