I després

La 60 edició del Porta Ferrada tanca amb vora 50.000 espectadors

Compartiu aquesta història

Estopa, amb sold out, han estat els encarregats de tancar el festival en un vibrant concert aquest diumenge

 

L’edició que ha celebrat el 60 aniversari del Festival de la Porta Ferrada ha tancat amb 49.357 espectadors. Des de l’organització destaquen que “l’edició d’enguany havia de ser espectacular, i vista la implicació dels artistes amb els seus concerts, tots amb un nivell d’excel.lència reconegut per premsa, crítica i públic, s’ha aconseguit marcar un punt de qualitat inigualable, que fa que difícilment s’hagin pogut veure tants concerts increïbles en cap punt del sud d’Europa”.

Artistes que retornaven al festival, com Manolo García, Sopa de Cabra, Jamie Cullum; els concerts exclusius de Marisa Monte, Leon Bridges, Mario Biondi, Iggy Pop i Simple Minds; el retorn del jazz a l’Espai port amb Herbie Hancock, Chucho Valdés & Paquito de Rivera; l’estrena estatal de la ‘Pastoral for the Planet’ a càrrec de la Fura dels Baus i el comiat de Joan Manuel Serrat de les terres empordaneses, han format part d’aquesta edició.

Des del festival recorden que “cal destacar el rècord d’espectadors per seguir el concert d’Estopa al Guíxols Arena, l’únic auditori a l’aire lliure capaç d’atendre aquestes xifres al territori de Girona”.

També volen agrair “a les Institucions, patrocinadors i a l’equip de voluntaris la seva implicació i dedicació” i mostren la seva “satisfacció per haver estat el primer festival de Catalunya en arribar a la xifra de 60 edicions”.

El més llegit

I després