I després

Jutgen una banda de lladres que van trencar una cama a un policia a Sant Feliu de Guíxols

L'Audiència de Girona va jutjar aquest passat dimarts 18 de setembre, una banda de lladres que es dedicava a robar caixes fortes d'empreses. A finals de gener es van centrar en una empresa de Sant Feliu de Guíxols, durant dues nits seguides. La primera nit van forçar una porta i un cop a dins van sostreure unes claus per accedir a la zona de la caixa forta segons informacions de l'ACN.

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Girona va jutjar aquest passat dimarts 18 de setembre, una banda de lladres que es dedicava a robar caixes fortes d’empreses. A finals de gener es van centrar en una empresa de Sant Feliu de Guíxols, durant dues nits seguides. La primera nit van forçar una porta i un cop a dins van sostreure unes claus per accedir a la zona de la caixa forta segons informacions de l’ACN.

La matinada següent, del 22 i 23 de gener, van intentar forçar la caixa forta però un treballador, en sentir sorolls, va advertir a la policia.

Els primers en arribar va ser la policia local i, a continuació, els mossos d’esquadra. Mentre muntaven el dispositiu per detenir els lladres, van sortir tres persones per un accés lateral. Segons el relat del policia afectat, “venien cap a mi perseguits pels Mossos, vaig donar l’alto i en va atrapar un però llavors va ser quan un altre em va colpejar i vaig caure a terra”, ha explicat un dels policies locals, que va ser capaç d’identificar fotogràficament un dels sospitosos.

Com a resultat de “l’envestida”, el policia va patir una fractura a l’alçada del genoll dret, va necessitar tractament quirúrgic, va estar 25 dies ingressat i 188 dies de baixa impeditiva. A més, com a seqüeles té artrosis posttraumàtica, porta material d’osteosíntesis a la tíbia dreta i li ha quedat una cicatriu.

La fiscalia demana 7 i 8 anys de presó per robatori amb força i pertinença a grup criminal amb agreujant de reincidència i multireincidència. En concepte de responsabilitat civil, vol que paguin 5.232,87 pels desperfectes causats a l’empresa i 26.500,74 euros al policia per les lesions que va patir i les seqüeles que arrossega.

El més llegit

I després