I després

Junts proposa crear un viver d’empreses “per fomentar una nova economia a Sant Feliu”

Compartiu aquesta història

Junts de Sant Feliu de Guíxols proposa crear un viver d’empreses “per fomentar una nova economia a Sant Feliu”. El grup municipal afirma que la ciutat “compta amb una situació geogràfica privilegiada i té valuosos actius patrimonials i arquitectònics” però que les dades macroeconòmiques indiquen “que la seva població no està vivint al nivell que podria esperar-se”.

El grupa afirma que la renda mitjana per declarant al municipi “està entorn als 26.000 euros bruts anuals” i diuen que representa “un 8% per sota de la mitjana de Girona i un 18% per sota de la mitjana de Catalunya”. Toni Carrion, regidor de la formació, explica que un equipament d’aquest tipus és “necessari per generar nous llocs de treball de qualitat”.

Per la formació, “si volem dotar la nostra economia de més valor afegit, cal que ho revertim en favor d’empreses que aportin més valor”, destacant-ne els sectors industrials i empreses tecnològiques. El grup creu que “les administracions han de fer de motors d’aquestes iniciatives i l’ajuntament hi ha de tenir un paper protagonista” per així crear “les condicions per tal d’impulsar aquests sectors que permeten generar llocs de treball de qualitat” a més de “desestacionalitzar i diversificar l’economia”.

La formació recorda que en el Ple Municipal celebrat anit varen presentar una moció on demanaven que “mentre no estigués a punt aquest nou equipament, l’ajuntament habilités algun espai de coworking per acollir les persones que ho necessitin”. El punt no va ser aprovat, amb els vots a favor dels partits de l’oposició i en contra de l’equip de govern.

El més llegit

I després