I després

Junts per Catalunya valora el punt sobre la suspensió de llicències per a l’ús d’aparcament al centre històric, del Ple Municipal d’aquest dijous

Al Ple Municipal d’aquest dijous 26 de setembre, un dels punts que es van tractar va ser l’”aprovació de la suspensió de llicències per a l’ús d’aparcament en el centre històric i antic de la ciutat i carrers adjacents”.

Compartiu aquesta història

Al Ple Municipal d’aquest dijous 26 de setembre, un dels punts que es van tractar va ser l’”aprovació de la suspensió de llicències per a l’ús d’aparcament en el centre històric i antic de la ciutat i carrers adjacents”. Podeu escoltar l’àudio de la sessió plenaria aquí.

Sobre aquest punt, Junts per Catalunya destaca que tot i que es van mostrar a favor de reduir la presència de vehicles en les zones més cèntriques de la ciutat, remarquen “la importància de tenir en compte que aquest tipus d’actuacions agreujaran la manca de places d’aparcament a la ciutat i cal disposar al mateix temps d’un pla global d’aparcaments per planificar i resoldre el dèficit de places”.

La formació encapçalada per Cristina Vicens explica que el regidor responsable de l’àrea, Josep Saballs, “va respondre a la proposta informant al ple sobre l’estat de les gestions per a la concessió de l’aparcament de la Corxera amb la novetat de l’ampliació de la proposta inicial afegint l’estudi d’un segon aparcament central a la zona de Cala Sants – Port, oferint així dues noves bosses d’aparcament a banda i banda del centre ciutat en comptes d’una sola com s’havia estudiat inicialment”.

En resposta a això, Junts per Catalunya “fa una valoració positiva de la modificació introduïda pel govern ja que aquesta idea es correspon amb la proposta que Junts per Catalunya incorpora al seu programa electoral 2019-2023 on parlàvem de la necessitat d’afegir un segon aparcament central complementari al de la Corxera i que hauria de situar-se al costat de la façana marítima propera al Passeig dels Guíxols”.

Teniu accés a l’escrit complet de la formació si cliqueu aquí.

 

 

El més llegit

I després