I després

Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols presenta els primers noms de la seva candidatura

Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols ha presentat els 7 primers noms que formen part de la seva candidatura per a les eleccions municipals del mes de maig i que acompanyaran la seva candidata Cristina Vicens Payet.

Compartiu aquesta història

Fotografia: J. Morató.

Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols ha presentat els 7 primers noms que formen part de la seva candidatura per a les eleccions municipals del mes de maig i que acompanyaran la seva candidata, Cristina Vicens Payet.

Entre ells es troben Toni Carrión Angelats, que és Enginyer Tècnic Industrial, responsable d’empreses d’una multinacional i fundador de l’associació d’exalumnes del Sant Josep. També Nines Rivas Fidalgo, mestra d’educació infantil, professora de l’escola Gaziel durant els darrers 15 anys i membre de l’ANC Guíxols.

Un altre dels noms és el de Marc Franquesa Reixach, que és Llicenciat en Història i actualment autoritat portuària del port de Sant Feliu de Guíxols, a més de membre de la junta dels Amics del Museu.
David Novi Ramirez, diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i que regenta un dels restaurants familiars històrics de Sant Feliu i és expresident de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, és un altre dels noms.

Gemma Arnau Bataller, que és infermera i treballa al servei d’urgències de l’Hospital de Palamós i és membre de l’ANC Guíxols forma part de la candidatura en la qual s’hi troba també Magdalena Lupiañez Soler, exregidora d’esports a l’anterior legislatura, amb una trajectòria reconeguda dins l’associacionisme veïnal, educatiu, cultural i esportiu de la ciutat.

El darrer nom anunciat és el de David Gonzàlez López, empresari del sector de les noves tecnologies i la comunicació i membre de la junta del Moto Club Costa Brava.
Des de la candidatura s’aposta per “posar en valor la regeneració, professionalització i transversalitat de l’equip per tal de representar el millor possible la societat del segle XXI”.

 

El més llegit

I després