Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols presenta els primers noms de la seva candidatura

Fotografia: J. Morató.

Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols ha presentat els 7 primers noms que formen part de la seva candidatura per a les eleccions municipals del mes de maig i que acompanyaran la seva candidata, Cristina Vicens Payet.

Entre ells es troben Toni Carrión Angelats, que és Enginyer Tècnic Industrial, responsable d’empreses d’una multinacional i fundador de l’associació d’exalumnes del Sant Josep. També Nines Rivas Fidalgo, mestra d’educació infantil, professora de l’escola Gaziel durant els darrers 15 anys i membre de l’ANC Guíxols.

Un altre dels noms és el de Marc Franquesa Reixach, que és Llicenciat en Història i actualment autoritat portuària del port de Sant Feliu de Guíxols, a més de membre de la junta dels Amics del Museu.
David Novi Ramirez,  diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i que regenta un dels restaurants familiars històrics de Sant Feliu i és expresident de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, és un altre dels noms.

Gemma Arnau Bataller, que és infermera i treballa al servei d’urgències de l’Hospital de Palamós i és membre de l’ANC Guíxols forma part de la candidatura en la qual s’hi troba també Magdalena Lupiañez Soler, exregidora d’esports a l’anterior legislatura, amb una trajectòria reconeguda dins l’associacionisme  veïnal, educatiu, cultural i esportiu de la ciutat.

El darrer nom anunciat és el de David Gonzàlez López, empresari del sector de les noves tecnologies i la comunicació i membre de la junta del Moto Club Costa Brava.
Des de la candidatura s’aposta per “posar en valor la regeneració, professionalització i transversalitat de l’equip per tal de representar el millor possible la societat del segle XXI”.

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació