I després

Junts liderarà l’oposició a l’Ajuntament de Sant Feliu

Demana al PSC que no "regali 4 anys d'estabilitat" a Motas

Compartiu aquesta història

En un comunicat fet públic aquest dimecres, Junts per Catalunya a la ciutat ha anunciat que liderarà l’oposició al consistori.

Segons explica el cap de llista de la formació, Toni Carrión, és Tots per Sant Feliu qui ha de liderar el nou govern municipal, mentre que Junts fiscalitzarà la tasca de govern com a primer grup a l’oposició.

Amb aquest comunicat es descarta la possibilitat que avançava ahir el Diari El Punt, en la que s’assegurava que hi havia intents per aglutinar totes les forces polítiques per fer fora a Tots per Sant Feliu de l’alcaldia. Carrión desmenteix la notícia i es mostra molest per la manca de contrast de la informació publicada. Amb l’anunci de Junts, queda clar que Carles Motas serà l’alcalde de la ciutat, però falta saber si ho serà amb minoria o amb un pacte de govern.

En aquest sentit Carrión apel·la directament al PSC per ta que no regali 4 anys més d’estabilitat a Motas, de qui diu que ha incomplert els compromisos i ha governat de forma autoritària la ciutat.

El proper dissabte 17 de juny, i en directe per Ràdio Sant Feliu, es farà el ple de constitució del nou Ajuntament de la ciutat i serà llavors que coneixerem els suports del nou govern municipal

El més llegit

I després