URGENT
I després

Junts Guíxols informa del seu nou comitè local

La secció local de Junts a Sant Feliu de Guíxols informa sobre l'elecció del seu primer comitè local. A continuació teniu la informació íntegra.

Compartiu aquesta història

La secció local de Junts a Sant Feliu de Guíxols informa sobre l’elecció del seu primer comitè local. A continuació teniu la informació íntegra.

Els afiliats de Junts per Sant Feliu de Guíxols han escollit el primer comitè local

El partit Junts ha celebrat, durant els darrers dies, eleccions per escollir els comitès locals a diferents pobles i ciutats de Catalunya. Dins del desplegament territorial que està realitzant, els afiliats de Junts han triat simultàniament prop de 40 nous comitès locals.

A Sant Feliu de Guíxols s’ha escollit la candidatura formada per en David González, com a coordinador; la Gemma Arnau, com a responsables d’organització i afiliats; la Nines Rivas, com a responsable de política municipal; en Marc Franquesa, com a responsable de comunicació; i en Joan Canals, com a vocal. Amb una participació del 58% del cens, la candidatura ha aconseguit el suport dels afiliats del partit per ser proclamada, el dimecres 31 de març, com a guanyadora.

Un dels principals objectius del nou comitè és el de treballar per fer créixer el partit de Sant Feliu de Guíxols obrint-lo a tothom que vulgui formar-ne part, com a afiliat o com a simpatitzant, i preparar-lo per les pròximes eleccions municipals.

El nou comitè convida a tothom que vulgui participar a posar-se en contacte amb el partit mitjançant el web: www.juntxcatguixols.cat o enviant un e-mail a: juntsxcatguixols@gmail.com

I després