I després

Josep Vicente presenta aquest divendres, a les 8 del vespre el seu nou llibre a la biblioteca

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a les 8 del vespre es presenta a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu el llibre “Cenyir el vent: antologia de textos periodístics” de Josep Vicente i Romà.
Entre els assistents es comptarà amb la presència de Joaquim Español (poeta i arquitecte), de Lluís Muntada (president de la col·lecció Josep Pla de la Diputació de
Girona) i de Roger Zamorano (diputat de Cultura de la Diputació) a més del propi autor. L’acte està organitzat per la Diputació de Girona i hi col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.Josep Vicente Romà és un activista cultural i polític català. La seva activitat ha estat vinculada sobretot a Sant Feliu de Guíxols des dels temps del franquisme. Fou alcalde, pel Partit dels Socialistes de Catalunya, de la ciutat des del 1980 fins al 1990 i, del seu mandat, destaquen la consolidació del projecte del retorn de les despulles del president de la Generalitat de Catalunya a l’exili, Josep Irla i Bosch, l’inici de la recuperació de l’antic monestir benedictí com a centre cultural o la conservació de l’edifici del Salvament com a patrimoni ciutadà.
Des de la seva marxa de l’alcaldia s’ha dedicat a escriure articles a la premsa local i comarcal. L’any 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi.

El més llegit

I després