I després

JORNADES FOTOGRÀFIQUES A PLATJA D’ARO

Compartiu aquesta història

Organitzades per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (Girona) i dintre de les activitats del “MAIG CULTURAL” els propers 9, 10 i 11 de maig es celebraran les primeres Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro. Aquestes Jornades consisteixen en un seguit d’activitats, seminaris i tallers gratuïts, amb ponents de primer nivell tant nacionals com internacionals. Que ofereixen ajudar a millorar la formació dels fotògrafs assistents, tant amateurs com professionals. A la vegada s’impulsa, amb la col·laboració de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro un concurs de projectes fotogràfics amb àmbit internacional amb importants premis en metàl·lic.
Les Jornades tenen com lema principal el concepte “educant la mirada” i per aixo contem amb ponents de prestigi com Siqui Sánchez, Rosa Maria Vilà, Oscar Rodbag, Joan Vendrell i Enric Maciä. També es podrà comptar durant dos dies amb la presencia del fotògraf holandes Frank Doorhof, que es la primera vegada que ve a Catalunya y Espanya, i està considerat un dels millor formadors a nivell mundial en el camp de la fotografia.
Entre tots els seminaris s’ofereixen al voltant de 300 places, que son gratuïtes però es necessari inscriure’s prèviament via web:http://fotoplatjadaro.com/index.php/seminaris. En aquests primers dies s’ha rebut una resposta molt intensa – no només de tots els indrets de les comarques gironines, sinó de tota la resta de Catalunya amb assistents de Barcelona, Lleida i Tarragona. Actualment l’organització es planteja ampliar els seminaris per poder donar resposta als interessats.
A la vegada, el concurs de projectes fotogràfics que romandrà obert fins al 31 de maig està rebent inscripcions no només de tota Catalunya sinó de la resta d’Espanya, Portugal, Llatinoamerica i països anglosaxons.
Les Jornades naixen com resposta al interès i motivació d’un grup d’alumnes dels cursos realitzats al llarg del hivern i la primavera a Platja d’Aro. I s’espera que aquestes Jornades JFPA puguin consolidar-se i convertir-se en un punt de trobada i formació per fotògrafs de tots els nivells a la Costa Brava

El més llegit

I després