I després

Jornada sobre seguretat del trànsit i futur servei de recepció de denúncies a SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns s’ha celebrat a la sala d’actes del Monestir de Sant Feliu la jornada sobre delictes contra la seguretat del trànsit destinada als membres que conformen la plantilla de la Policia Local de Sant Feliu on s’hi ha afegit aquells fets que s’han incorporat a la relació infraccions o delictes dels conductors de vehicles.

Aquestes noves disposicions es començaran a aplicar pels policies locals que varen rebre, de dos professors, la formació per ha de donar una resposta de qualitat en una qüestió tant important, i preocupant, com és la seguretat viària i la conducció sota els efectes de l’alcohol.

Varen assistir a la cloenda l’Alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, l’inspector en cap, Josep Miñarro i el regidor de seguretat, Francisco Cárdenas que va agrair l’interès dels agents per tal de participar en aquesta jornada a través de la qual es demostrarà la utilitat d’aquest reciclatge per a la seguretat dels ciutadans per o bé denunciar, delictes contra la seguretat del trànsit.

Cárdenas també va anunciar la intenció del Govern d’obrir el Servei de Recepció de Denúncies, per part de la Policia Local de Sant Feliu, el mes de febrer que permetrà als ciutadans que hagin estat víctimes de delictes, faltes o pèrdues de documentació de disposar d’aquesta oficina, similar a la dels Mossos d’Esquadra, per tal de facilitar aquest tipus de tràmits evitant desplaçaments i molèsties innecessàries.

El regidor va declarar que aquest és un esforç afegit per al servei de la Policia Local però que beneficiarà tant als ciutadans com als professionals de la policia que formaran part, en condicions d’igualtat. del sistema de seguretat pública de Catalunya incorporant la seva tasca al sistema i tenint accés a la informació global a través de la seva base de dades.

L’alcalde va dir que encara no es presentarà atès que encara cal conformar horaris i altres aspectes que han de garantir el seu bon funcionament que encara haurà d’esperar més de dos mesos per posar-lo al servei dels ciutadans.

El més llegit

I després