I després

JORNADA FORMATIVA SOBRE TÈCNIQUES DE VENDA

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar els curs formatiu: “Tècniques de venda emocionals i persuasives”.

Aquesta curs formatiu té una durada de 20 hores, dividit en 4 dies, 4h cada dia, i està adreçada a persones dedicades al món de la venta ja sigui en la venda d’un mateix o bé la de productes i/o serveis, i el seu objectiu és aprendre els recursos més rentables a l’hora de negociar amb el client i a diferenciar-se de la competència.

Les sessions es portaran a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (C/ Dels enamorats 65-99, 1er pis) durant quatre dies: de les 9:30 a les 13:30 hores els dies 18, 20, 25 i 27 d’octubre, a càrrec del Sr. David Alberca, consultor de MC Empreses.

Aquesta formació és gratuïta i les places són limitades, pel que i s’aconsella la confirmació d’assistència al curs abans del dia 17 d’octubre.

Les persones interessades en participar aquesta formació han de realitzar la seva inscripció a la web de Formació en Xarxa de la Diputació de Girona o a l’apartat de formació de la web del SAE. (http://sae.guixols.cat/ )

Per més informació contactar amb l’Àrea d’Activitat Econòmica i projectes estratègics al telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

 

El més llegit

I després