I després

Jornada d’iniciació a l’exportació a la Cambra de Comerç de SFG

Compartiu aquesta història

Una vintena d’empreses gironines amb poca o cap experiència en el sector internacional han participat aquest divendres, 20 d’abril, en la jornada Iniciació a l’Exportació a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

Es tractà d’una jornada, de caràcter pràctic i impartida per dues expertes en internacionalització, que va permetre als participants analitzar el potencial exportador de la seva empresa i definir un full de ruta personalitzat amb els mercats potencials i la manera d’accedir-hi.

Les empreses que hi varen participar , són de les comarques del Baix Empordà, Gironès i Selva i representants de diversos sectors econòmics que es podran acollir posteriorment al programa d’Iniciació a l’Exportació impulsat per ACC10 que ajuda a fer les primeres passes en els mercats internacionals.

Aquest programa, subvencionat per la Generalitat, posa a l’abast de les empreses el suport d’experts en Internacionalització i en Màrqueting Digital, que ajuden a desenvolupar un pla de promoció internacional i a elaborar un pla de màrqueting digital pels mercats més importants.

La jornada fou organitzada per les Cambres de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i de Palamós i ACC10

 

El més llegit

I després