I després

Jornada dels cossos de seguretat a SCDA

Compartiu aquesta història

El proper dia 19 de juliol a les 18h l’Ajuntament de Sta. Cristina d’Aro, a través de les seves àrees de joventut i seguretat ciutadana organitza una jornada participativa amb cossos de seguretat i emergències a la zona esportiva municipal.
La jornada pretén apropar als professional de la seguretat a la joventut i a les famílies en un entorn lúdic on el jovent, els pares i els nens gaudeixin d’una jornada didàctica, amb jocs educatius que potenciïn l’aprenentatge i conceptes com la prevenció, el civisme i convivència. Avis i joves, pares i nens gaudint d’una tarda temàtica.
Els membres dels diversos cossos de seguretat explicaran les seves competències, podrem escoltar les seves experiències i els seus consells de seguretat. Veurem actuar el robot de desactivació d’explosius, al l’equip subaquàtic, a l’equip de rescat en muntanya, als gossos ensinistrats per a la detecció de estupefaents i explosius. També podrem veure les dotacions dels vehicles d’emergència i satisfer la curiositat sobre la finalitat i el funcionament de seu equipament.
Tanmateix, l’àrea de joventut i seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Sta. Cristina d’Aro obsequiarà amb un casc de ciclista als menors d’entre 5 i 16 anys per tal de potenciar el compliment del la nova normativa de seguretat vial.
Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Sta. Cristina d’Aro manifesta implícitament la seva intenció promovent l’utilització dels elements de seguretat passiva i vetllant per la seguretat dels nostres fills, a l’hora que promou hàbits de conducta preventius conscienciant als menors dels avantatges del civisme i la bona convivència en l’ús compartit dels espais públics.

 

 

El més llegit

I després