I després

Jordi Gallego presenta dimecres al Centre Cívic Tueda el Curs de Fotografia 2012

Compartiu aquesta història

El proper dimecres 25 de gener, a les 20 hores, al Centre Cívic Tueda del carrer Gravina, el fotògraf, Jjordi Gallego farà la presentació de Curs de fotografia 2012 amb la col·laboració l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols i el Cine Club Bahía de Palamós.

En el curs 2012 hi haurà poques novetats respecte a les passades edicions atès que està plenament consolidat. Seran doncs, tres mesos (febrer, març i abril), dues hores setmanals de 20:15 a 22:00h. i en quatre indrets diferents; els dilluns a Mont-Ras, els dimarts a Platja d’Aro, els dimecres a Sant Feliu i els dijous a Palamós i es programen dues sortides de pràctiques, una un diumenge al matí i l’altre un divendres al vespre.

Tot i tractar-se d’un curs ideal per iniciar-se en la fotografia, també pot servir per augmentar o perfeccionar els coneixements fotogràfics ja que seran més de 30 intenses hores de curs en què, tota la teoria és fa a través de videoprojecció comentada amb un fons de més de 1.000 fotografies i dibuixos.

Tanmateix, en fer la inscripció, es té accés d’un web (www.gallego.cat) a tot el que s’ha explicat, la qual cosa facilita la consulta de qualsevol qüestió que no s’hagi entès del tot i amb l’avantatge de poder penjar les fotografies a la galeria d’alumnes, on podran ser comentades per la resta d’assistents al curs.

El programa es divideix en diversos apartats:
LA CÀMERA.- Diferents models, velocitats d’obturació, diafragmes, profunditat de camp, format del arxius JPEG o RAW, òptiques, flash, filtres, etc.
LA LLUM.- Direcció, intensitat, temperatura de color, etc.
L’ART.- Creativitat, composició, punts de vista, norma dels terços, etc.
ELS TEMES.- Retrat, paisatge, natura, bodegó, fotografia nocturna, etc.
L’EDICIÓ.- L’ús dels programes de retoc i arxiu com Photoshop i Lihgroom per veure el seu eficaç potencial. El preu total del curs és de 100 euros.

 

El més llegit

I després