Jordi Gallego presenta dimecres al Centre Cívic Tueda el Curs de Fotografia 2012

El proper dimecres 25 de gener, a les 20 hores, al Centre Cívic Tueda del carrer Gravina, el fotògraf, Jjordi Gallego farà la presentació de Curs de fotografia 2012 amb la col·laboració l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols i el Cine Club Bahía de Palamós.

En el curs 2012 hi haurà poques novetats respecte a les passades edicions atès que està plenament consolidat. Seran doncs, tres mesos (febrer, març i abril), dues hores setmanals de 20:15 a 22:00h. i en quatre indrets diferents; els dilluns a Mont-Ras, els dimarts a Platja d’Aro, els dimecres a Sant Feliu i els dijous a Palamós i es  programen dues sortides de pràctiques, una un diumenge al matí i l’altre un divendres al vespre.

Tot i tractar-se d’un curs ideal per iniciar-se en la fotografia, també pot servir per augmentar o perfeccionar els coneixements fotogràfics ja que seran més de 30 intenses hores de curs en què, tota la teoria és fa a través de videoprojecció comentada amb un fons de més de 1.000 fotografies i dibuixos.

Tanmateix, en fer la inscripció, es té accés d’un web (www.gallego.cat)  a tot el que s’ha explicat, la qual cosa facilita la consulta de qualsevol qüestió que no s’hagi entès del tot i amb l’avantatge  de poder penjar les fotografies a la galeria d’alumnes, on podran ser comentades per la resta d’assistents al curs.

El programa es divideix en diversos apartats:
LA CÀMERA.- Diferents models, velocitats d’obturació, diafragmes, profunditat de camp, format del arxius JPEG o RAW, òptiques, flash, filtres, etc.
LA LLUM.- Direcció, intensitat, temperatura de color, etc.
L’ART.- Creativitat, composició, punts de vista, norma dels terços, etc.
ELS TEMES.- Retrat, paisatge, natura, bodegó, fotografia nocturna, etc.
L’EDICIÓ.- L’ús  dels programes de retoc i arxiu com Photoshop i Lihgroom per veure el seu eficaç potencial. El preu total del curs és de 100 euros.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació