I després

Jordi Cambronero se suma a la llista d’ERC a Girona per les properes eleccions al Parlament

Compartiu aquesta història

El regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Jordi Cambronero ha estat escollit per formar part de la llista d’ERC per Girona de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el diumenge 12 de maig.

El regidor ganxó explica que fa aquest pas perquè les polítiques del seu partit tinguin continuïtat i també per treballar des d’un àmbit que li pot permetre “ajudar més”.

Cambronero és regidor per Esquerra a Sant Feliu des del 2019 i des del passat any també forma part de l’executiva local. ERC explica que el polític ganxó “és responsable de departament d’una empresa de serveis en l’àmbit de les comarques de Girona i Barcelona i des de fa anys ha estat molt vinculat al teixit associatiu de la ciutat”.

A Cambronero se sumen Anna Targa i Robert Rodríguez com els escollits per la militància de la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana al Baix Empordà per ser els representants de la comarca a la llista per Girona.

La llista definitiva i les posicions que ocuparan cadascun del membres es coneixerà avui 2 d’abril quan l’executiva nacional del partit validi les llistes de les quatre circumscripcions.

El més llegit

I després