I després

Joe Bonamassa i Jethro Tull s’incorporen al cartell del Festival de la Porta Ferrada fruit de la col·laboració amb el Guitar Bcn 2020

La 58a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols incorpora al seu cartell dos noms de gran prestigi internacional: el guitarrista nord-americà Joe Bonamassa i la llegendària banda britànica Jethro Tull.

Compartiu aquesta història

La 58a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols incorpora al seu cartell dos noms de gran prestigi internacional: el guitarrista nord-americà Joe Bonamassa i la llegendària banda britànica Jethro Tull. Seran dos concerts coproduïts amb el Guitar Bcn 2020, festival amb qui el Porta Ferrada ha arribat a un acord de col·laboració.

Joe Bonamassa, eminència del blues rock natural de l’estat de Nova York, aterrarà a l’escenari de l’Espai Port el 13 d’agost de 2020. Es tracta de l’únic concert que l’artista farà a tot l’Estat espanyol des de fa anys, i també serà el primer cop que aparegui al cartell del festival guixolenc. Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir aquí.

Per la seva banda, l’inconfusible Ian Anderson actuarà també a l’Espai Port el 12 d’agost al capdavant dels històrics Jethro Tull. Amb més de 50 anys de bagatge musical, el conjunt de rock-folk progressiu trepitjarà la població ganxona per segon cop -ja hi van ser al Porta Ferrada del 2012- i ho faran després d’haver esgotat totes les entrades per al concert de la sala Barts de Barcelona del 28 de febrer. Els tiquets per veure’n l’actuació es poden comprar aquí.

El més llegit

I després