La 58a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols incorpora al seu cartell dos noms de gran prestigi internacional: el guitarrista nord-americà Joe Bonamassa i la llegendària banda britànica Jethro Tull. Seran dos concerts coproduïts amb el Guitar Bcn 2020, festival amb qui el Porta Ferrada ha arribat a un acord de col·laboració.

Joe Bonamassa, eminència del blues rock natural de l’estat de Nova York, aterrarà a l’escenari de l’Espai Port el 13 d’agost de 2020. Es tracta de l’únic concert que l’artista farà a tot l’Estat espanyol des de fa anys, i també serà el primer cop que aparegui al cartell del festival guixolenc. Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir aquí.

                                 

Per la seva banda, l’inconfusible Ian Anderson actuarà també a l’Espai Port el 12 d’agost al capdavant dels històrics Jethro Tull. Amb més de 50 anys de bagatge musical, el conjunt de rock-folk progressiu trepitjarà la població ganxona per segon cop -ja hi van ser al Porta Ferrada del 2012- i ho faran després d’haver esgotat totes les entrades per al concert de la sala Barts de Barcelona del 28 de febrer. Els tiquets per veure’n l’actuació es poden comprar aquí.