I després

Joan Fargas, Max Urquizu i Jose Luis Doreste s’imposen a la VIII Guíxols Cup d’aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest cap de setmana la VIII Guíxols Cup en les classes ILCA 4, ILCA 6 i ILCA 7, on hi han participat 82 regatistes. En ILCA 4, amb 40 participants, Joan Fargas del CN Cambrils ha ocupat el primer lloc del podi, seguit de Guillem Dengra del Club Nàutic El Masnou, en segon lloc, i d’Albert Pujol del CN Salou, en tercera posició. Dins d’aquesta categoria, cal destacar el resultat de la regatista del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Mireia Garriga, que ha quedat segona femenina i primera sub16.

En ILCA 6, amb 28 participants, s’han imposat Max Urquizu del Club Nàutic Salou en primer lloc, el seu company de club, Miguel Cairo, en segona posició i Tatu Uusitalo del CN Garraf, en tercera posició. En ILCA 7, amb set participants, l’or ha estat per Jose Luis Doreste del CN Port d’Aro, la plata per Miquel Noguer del CN El Masnou i el bronze per Oriol Marron del CN Betulo.

La regata ha constat de 5 proves, tres tres disputades dissabte i dues més, diumenge. L’entrega de premis s’ha fet aquest diumenge a la tarda i ha comptat amb la participació del director esportiu del CNSFG, Marc Bozzo, el membre de la junta del CNSFG i de la seva comissió esportiva, Josep Mediñà, del comodor del CNSFG, Antonio Sabaté i el Secretari Català de la Classe ILCA, Jaime Menescal. Per part de l’Ajuntament, hi ha assistit el regidor d’Esports, David Oliveras.

El més llegit

I després