I després

JA ESTAN DESBROSSANT ELS JARDINS DEL MONESTIR

Compartiu aquesta història

Durant les darreres setmanes 4 dels 17 treballadors contractats per un període de 6 mesos per l’Ajuntament i el Servei d’Ocupació de Catalunya han estat realitzant diverses tasques com a agents forestals en els jardins del Monestir adquirits pel consistori a la família Blasco.

Supervisats per tècnics municipals de l’Àrea de Medi Ambient, han estat desbrossant, podant i tallant els arbres que havien completat el seu cicle vital en aquell espai de més de 5.200 m² recuperats per a la ciutat per convertir-lo en un parc públic per al qual ja s’hi preveuen algunes activitats.

Segons declarava l’alcalde, Carles Motas, a la nostra emissora, la presentació en societat es portarà a terme amb motiu de la propera exposició de flors (Guíxols Flors) de la primavera que es traslladarà a aquest espai, que també comptarà amb la decoració d’algunes estances de la casa modernista adquirida, aparador que es pensa oferir a diverses empreses d’esdeveniments de la ciutat per tal que es promocionin amb els seus productes.

També s’estan estudiant altres usos i possibilitats entre les quals es contemplen, entre altres, concerts de les diverses formacions d’alumnes de l’escola de música i, fins i tot, la possibilitat de comptar amb un pessebre vivent coincidint amb les dates nadalenques.

Aquesta possibilitat, que de moment és una idea, ja s’ha consultat amb algun col·lectiu com l’Agrupació Teatral Benet Escriba, que posa a disposició el vestuari que durant la seva trajectòria ha anat incorporant a les representacions d’Els Pastorets.

L’alcalde no va desvetllar el contingut de més novetats, que sembla que poden millorar l’operació, però va dir que ben aviat podran aportar notícies positives per a la ciutat referents a aquest àmbit, sobre el qual va considerar que, a més de la seva bellesa natural, elements com l’antiga muralla, la torre de guaita i altres racons del parc dissenyats pels monjos benedictins són ingredients suficients per fer-lo visitable.

La foto que il.lustra l’article mostra una part de la perspectiva de la banda de mar que es pot divisar des de la torre de guaita dels jardins del Monestir.

jardins-face

També es pot veure una foto dels operaris treballant en el jardins

faldilla-jardins_

Perspectiva d’un dels espais on s’ha actuat

faldilla3

 

 

El més llegit

I després