I després

Ja a la venda les entrades de la segona edició del Festival de l’humor ‘Salat’ de Sant Feliu de Guíxols

De l’1 al 3 de juliol, cinc espais de Sant Feliu de Guixols acolliran fins a 10 espectacles.

Compartiu aquesta història

Humor, improvisació i molta actualitat en la seva segona edició.
De l’1 al 3 de juliol, cinc espais de Sant Feliu de Guixols acolliran fins a 10 espectacles.

Arriba la segona edició del Salat, el festival d’humor del Porta Ferrada organitzat per TheProject i la productora d’humor MPC Management.

De l’1 al 3 de juliol, Sant Feliu de Guixols acollirà algunes de les millors propostes humorístiques del panorama còmic actual. Tres dies d’humor que se sumen a la celebració 60 del Festival de la Porta Ferrada, el degà dels festivals d’estiu de Catalunya.

Enguany, el cartell el conformen 10 espectacles d’estils diferents, perquè tothom trobi la proposta que més li encaixa. Des dels formats més actuals com els podcasts, a les propostes familiars o d’altres amb missatge i un component reivindicatiu, tots encaixen en una programació transversal i diversa, que permetrà a tothom marxar amb una bona dosi de riures cap a casa.

En concret, el cartell d’aquesta segona edició l’encapçalen artistes de casa nostra com Quim Masferrer, els membres de La Sotana Joel Díaz, Manel Vidal, Magí, Andreu Juanola i Enric Gusó, i Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull -creadors del podcast La Ruina-.

També hi trobem Comandante Lara -juntament amb Vicente Ruidos- i Calladitas estáis más guapas o Ricardo Moya amb el seu programa El Sentido de la Birra i una edició especial de sobretaula.

ChiquiJamming serà la proposta familiar d’aquesta segona edició, on també es podrà gaudir de l’exposició d’il·lustracions d’humor de La Prados a l’espai de Carmen Thyssen.

Una segona edició en què, a més, es potenciarà la participació del públic. En concret, el Salat 2022 acollirà una edició especial de L’Altre Mic, el micro obert on els còmics posen a prova els seus acudits. De fet, l’open mic surt de Barcelona per a buscar talent local a Sant Feliu de Guixols, obrint una convocatòria on-line perquè tothom qui vulgui es postuli a pujar a l’escenari.

La directora artística del festival, Anna Portomeñe, explica que s’ha volgut continuar amb la fòrmula de l’edició anterior, ampliant formats i proposant estils diferents d’humor. A més, es mostra satisfeta amb l’acollida de la primera edició i espera que enguany el festival es consolidi.

Venda d’entrades a salat.cat

El més llegit

I després