I després

ITV PER A CICLOMOTORS A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Un any més i per tal de facilitar i habituar als usuaris de ciclomotors de fins a 49 cm³ que han de passar obligatòriament la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a realitzar aquest tràmit, el dijous 5 de juny, de les 9 del matí a la 1 del migdia, es desplaçarà fins l’aparcament de La Corxera, enfront de la seu de la Policia Local, una Unitat Mòbil ITV per poder fer la revisió dels ciclomotors de més de tres anys.
Amb aquest servei els usuaris de motocicletes no s’han de desplaçar fins a Palamós per revisar les condicions de seguretat i el control d’emissions d’aquest tipus de vehicles.
Atesa la important afluència de motocicletes i el període de temps per fer la inspecció, s’aconsella demanar hora anticipadament per garantir la inspecció.
Per reservar hora cal trucar al telèfon 902 31 32 31 o bé accedir a través d’Internet al web: www.citaprevia.cat També hi ha un telèfon d’informació que és el 93 731 66 60.
S’aplicaran les tarifes d’ITV aprovades per la Generalitat de Catalunya i s’aconsella portar la següent documentació: La targeta de ITV (fitxa tècnica del vehicle). el permís de circulació del vehicle a inspeccionar i el resguard de l’assegurança

El més llegit

I després