I després

Itinerari-taller fotogràfic d’arquitectura a càrrec dels fotògrafs Jordi Gallego i Joaquim Bigas

Compartiu aquesta història

L’exposició itinerant de fotografies de Valentí Fargnoli, està en marxa a l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols fins l’11 de setembre. Es podran veure, entre altres, imatges de la nostra ciutat del primer terç del segle XX.

Paral·lelament a l’exposició, aquest dissabte 18 de juny, a les 11h, en el marc del programa Connecta amb el patrimoni, es proposa una nova manera de resseguir el patrimoni cultural i natural de la ciutat i els seus contorns. Es durà a terme un “Itinerari-taller fotogràfic d’arquitectura” a càrrec dels fotògrafs Jordi Gallego i Joaquim Bigas. Durant l’activitat, dos grups de sis persones, cadascun sota el guiatge d’un dels fotògrafs, faran un recorregut per diferents indrets urbans en què s’explicarà la rellevància arquitectònica de cada monument i edificació, i els participants capturaran imatges.

Segons explica un dels fotògrafs que impartiran la ruta fotogràfica, Jordi Gallego, “sortirem del Monestir, farem l’exterior de la Porta Ferrada, l’interior de l’església, passarem pels carrers agafant alguns detalls, carrer de Les Voltes, Joan Goula, fins arribar a la plaça del Mercat. També fotografiarem la façana de l’Ajuntament, passarem pel davant de la Cambra de Comerç i finalment arribarem al 1er pis del Casino dels Nois, allà es resoldran els dubtes fotogràfics que hagin pogut tenir els assistents a aquest itinerari”.

La ruta s’iniciarà a partir d’una de les imatges que Valentí Fargnoli va realitzar a Sant Feliu de Guíxols: el Monestir. A partir d’aquí, es combinaran paisatges interiors i exteriors, parts més generals o detalls d’arquitectura romànica, gòtica, barroca, modernista, noucentista i racionalista.

Preu: 4,00€ entrada general – 2,00€ Socis d’Amics del Museu d’Història de SFG.
Més informació:972.821.575.
Inscripcions: Al vestíbul de l’Antic Hospital – Museu d’Història.
Aforament limitat a 12 persones.

El més llegit

I després