I després

Instagram Your City Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 13 de juliol, coincidint amb la Festivitat de la Mare de Déu del Carme es celebrarà a la nostra ciutat la trobada Instagram Your City.
És una trobada d’instagramers (usuaris de l’aplicació fotogràfica per a telèfons mòbils) que es celebra a diferents municipis del territori gironí, coincidint amb algun esdeveniment rellevant de la població. Al mateix temps, és un concurs de les fotografies penjades a l’aplicació.
El concurs recollirà totes les fotografies publicades a Instagram entre el 13 i el 14 de juliol amb les etiquetes #InstaGuixols #InCostaBrava #Guixols, fetes amb dispositius mòbils que contribueixin a difondre els atractius turístics de Sant Feliu de Guíxols i de la marca “Costa Brava” de forma creativa i original, ja siguin fotografies detallistes o més genèriques.
Programa de l’activitat:
9:30 i 10:00h Pujada a l’Ermita de Sant Elm amb el Carrílet Turístic des de el Passeig de Sant Feliu de Guíxols (davant dels gronxadors).
10:00h Trobada i esmorzar a l’Ermita de Sant Elm gentilesa dels Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm.
11:00h Photowalk guiat per la ciutat acompanyats per guies de l’Associació d’amics del Museu per diferents indrets emblemàtics de la ciutat i altres llocs normalment tancats al públic.
13:30h Finalització de la trobada a l’edifici de l’antic Salvament Marítim.
Els premis consisteixen en una nit d’hotel i esmorzar, un dinar o sopar i una activitat nàutica o esportiva per a dues persones.
Establiments col·laboradors amb els premis són: Hotel Barcarola, Curhotel Hipocrates, Hotel Hostal del Sol, Hotel Gesòria, Restaurant Club Nàutic SFG, Restaurant Sant Pol-Villa Laura, Restaurant La Locanda di Nonna Flo, Dive Diferent, Bravamar i Parc Aventura
Per poder concursar a la trobada cal omplir, abans del 10 de juliol de 2013 a les 15h, el formulari d’inscripció a http://instagram.costabrava.org/.
L’activitat és completament gratuïta per als participants.

 

El més llegit

I després