Una de les activitats amb més afluència tant de públic com de participants és la cursa de pasteres per Festa Major. Aquesta activitat ha estat organitzada fins ara per l’Atzavara Club i enguany els encarregats de la organització seran el Uuhquexungus.

La cursa tracta de construir una embarcació casolana, anar disfressats originalment i reunir un grup de mínim 4 participants. Inscripció gratuïta i online a https://pasteres2017sfg.wordpress.com/ La organització demana que es sigui curós amb el registre i que s’omplin totes les dades per què la inscripció sigui vàlida.

La cursa tindrà lloc el diumenge 30 de juliol a les 18h. i el lloc de sortida, com és habitual, la platja de Can Rius (davant de Palm Beach). La presa de posicions es farà a les 16h.

Hi hauran obsequis pels primers 300 mariners/es i els premis habituals d’altres edicions complementats amb altres de nous.

Aquesta només és una de les activitats per la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols 2017, en les properes hores publicarem tota la programació de la Festa Major d’enguany que va del 29 de juliol al 4 d’agost.