Inici de les obres al camp de futbol de l’Aro i il.uminació del Palau de Congressos de Platja d’Aro

Aquesta setmana començaran a executar-se les obres de la tanca perimetral del camp de futbol, molt malmesa a causa dels arbres. La reforma, que val 365.979 euros, preveu fer la tanca perimetral nova, dur a terme una coberta per a les grades i impermeabilitzar exteriorment l’edifici dels vestidors. Segons fonts d’Urbanisme, es preveu que hi treballin fins a final d’any.
L’empresa adjudicatària dels treballs de substitució de la il·luminació del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro també començarà a treballar aquests dies, segons el regidor d’Urbanisme, Antonio Cano. Les tasques tenen un cost de 69.400 euros i inclouen la substitució dels llums del sostre i la instal·lació de projectors. El motiu del canvi, segons tècnics de l’àrea, és que la il·luminació actual fa molta escalfor, té moltes avaries i no respon de la manera adequada perquè es facin les retransmissions esportives en bones condicions, sobretot en esdeveniments prou importants com són els tornejos de tennis de taula. Tot i que dilluns faltaven uns vint dies per rebre part del material, els treballs començaran abans. (El Punt).

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació