I després

Inici del curs d’Educació Viària a les Escoles de Sant Feliu de Guíxols

Avui dimarts 1 de febrer s’inicia el curs d’Educació Viària a les Escoles de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Avui dimarts 1 de febrer s’inicia el curs d’Educació Viària a les Escoles de Sant Feliu de Guíxols.

El programa es desenvolupa a tots els centres educatius de la ciutat, tan públics com privats, per monitors de la Policia Municipal amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les sessions els participants coneixeran millor el món del trànsit i la via pública en general, el civisme, les mesures de seguretat perquè adoptin hàbits i actituds que facin que el seu comportament a la via pública sigui correcte, conscienciant-los dels perills de ser vianants i conductors.

També coneixeran què és el DNI, com funcionen els permisos de conduir, especialment el permís de conduir de ciclomotors, els documents que han de portar els ciclomotors (Permís de circulació, l’assegurança, etc…). Sistemes de seguretat del ciclomotor tant de conductor com d’acompanyant. Sobre accidents de trànsit s’informarà de com es produeixen, i de les seqüeles que poden patir les persones. A més de com funcionen les proves d’alcoholèmia i drogotest per als conductors de vehicles, entre d’altres.

Paral·lelament al curs, la unitat d’educació vial organitzarà per a la primavera una diada en la que en un espai de la ciutat es col·locarà un circuit amb bicicletes per que els nens de la ciutat puguin practicar com circular. Amb la col·laboració de bombers, Creu Roja i d’altres cossos policials. També es faran xerrades amb persones que han patit seqüeles d’accidents de transit, o partits de basquet amb cadira de rodes, i d’altres activitats.

El més llegit

I després