I després

‘Impro, impro, improvisa!’, primer concert del nou cicle de concerts i xerrades de l’Escola de Música de Sant Feliu

El proper divendres, 12 de febrer de 2021, arrenca a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols el cicle Música i descobertes!.

Compartiu aquesta història

El proper divendres, 12 de febrer de 2021, arrenca a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols el cicle Música i descobertes!. La iniciativa, farcida de concerts, xerrades i tallers relacionats amb el món de la música, comença ni més ni menys que amb una audició de piano 100% improvisada. Anirà a càrrec del professor de piano modern i d’improvisació del centre educatiu Josep Maria Cols.

Sota el nom Impro, impro, improvisa!, l’actuació començarà a les 18:30 hores de la tarda i serà del tot única. De fet, la mateixa Escola de Música utilitza un símil ben insinuant: assistir-hi serà com “agafar un tren que fa només un trajecte de no més d’una hora de durada i que no sabem ni d’on ve ni cap a on va; simplement, sabem que s’atura davant nostre aquell dia i aquella hora i que nosaltres decidim pujar-hi amb el solitari objectiu de deixar-nos portar i gaudir de la música i la màgia de la improvisació“.

Si voleu anar-hi de públic, us recordem que l’entrada és gratuïta, però cal reservar plaça. Ho podeu fer dirigint-vos per correu electrònic a l’adreça escolamusica@guixols.cat i especificant-hi el vostre nom complet i DNI. Es pot demanar un màxim de dues cadires per persona.

Podeu consultar tota la programació del cicle Música i descobertes! aquí.

El més llegit

I després