I després

ERC Guíxols informa de la visita a Sant Feliu del conseller Chakir El Homrani, aquest dimarts

La secció local d'ERC informa de la visita que ha fet a Sant Feliu de Guíxols, aquest dimarts, el Conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani.

Compartiu aquesta història

La secció local d’ERC informa de la visita que ha fet a Sant Feliu de Guíxols, aquest dimarts, el Conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani. Teniu l’escrit complet a continuació.

Chakir El Homrani, Conseller del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya va visitar l’escola pública Mn. Baldiri Reixach de la nostra ciutat, dimarts 9 de desembre. La visita es va realitzar a la porta d’entrada de l’escola, per no contravenir les normes de seguretat derivades de la pandèmia.

El va atendre la directora del centre Carmen Gross, amb l’equip directiu i també el bidell de l’escola Jose Valero.
El Conseller, persona molt compromesa amb la justícia social, la dignitat de les persones i la responsabilitat de treballar per als més vulnerables, va voler conèixer de primera mà l’escola de més alta complexitat de la nostra ciutat, acompanyat per la regidora de Palamós d’Acció Social, Immigració i Ciutadania, la Sra. Chaymae Mechaal, la nostra regidora Sílvia Romero, l’Anna Serra i en Josep Ramon Llobet. Es va interessar pel projecte pedagògic, per la matriculació, per la pèrdua de línies, pels recursos de l’escola, per les famílies i les seva situació laboral i socioeconòmica.

Abans d’acomiadar-se de l’equip directiu de docents, es va comprometre a tornar-hi més endavant, quan s’hagi superat la crisi de la Covid-19, per poder enraonar amb els alumnes, mestres i famílies del centre.
Posteriorment, va continuar l’estada passejant pel barri circumdant al centre educatiu, on se’l va acompanyar al Sot dels Canyers per a què veiés el tipus d’habitatges i places que hi ha en aquella zona.

També va accedir a diferents comerços i serveis del barri per estar al corrent de la situació del col·lectiu de nova ciutadania a Sant Feliu de Guíxols, així com per escoltar les opinions dels veïns i veïnes i les seves inquietuds envers la pandèmia i les dificultats que se’ls presenten. La seva proximitat personal amb la població immigrada es va manifestar en les converses que va mantenir amb els regents de botigues i negocis, que van agrair de bon grat la seva presència.

El més llegit

I després