I després

IMPORTANT AUGMENT D’AUTOCARAVANES

Compartiu aquesta història

Fa 24 hores que publicàvem la notícia del col·lapse, en positiu, que en aquests dies s’està donant a la Via Ferrada i que s’espera que es multipliqui durant el pont. Un altre punt que viu la mateixa situació és l’aparcament d’autocaravanes, que no només s’ha desbordat en l’espai que dóna a la Ronda de Narcís Massanas , sinó que els turistes han ocupat totalment l’aparcament habilitat per a vehicles convencionals, annex a l’esplanada de Cal Negre a tocar de la carretera de Tossa, amb més de mig centenar d’unitats estacionades.
El destacat creixement d’aquests dos espais ha superat totes les expectatives i caldran ampliacions. La de la Via Ferrada està força encarrilada i la de les autocaravanes queda petita fins i tot amb “l’ocupació” de Cal Negre, situació que requerirà desencallar el projecte d’aparcament de cotxes davant de l’estació d’autobusos o bé intentar recuperar provisionalment l’Horta d’en Palahí.
Les notícies que anem publicant sobre la compra, construcció, ampliació i rehabilitació d’hotels i establiments relacionats amb l’hostaleria a la ciutat conviden a l’optimisme de cara al futur amb la millora de l’oferta i la resposta positiva dels visitants que trien Sant Feliu com a punt de destí.
En referència al autocaravanistes, l’alcalde apuntava a la nostra emissora i a les xarxes socials que “tenir aquest tipus de visitants és bo. Pensem que la majoria de despesa la fan a casa (compres, souvenirs, alimentació així com també àpats en restaurants i bars). La majoria són estrangers; molts alemanys, també francesos, belgues, holandesos, suïssos, etc. En general cada casa amb rodes d’aquestes característiques té un cost mínim de 60.000 euros, poca broma amb el poder adquisitiu d’aquests visitants”.

El més llegit

I després