I després

“Hi ha vida després de la mort?” conferència del Dr. Manuel Sans Segarra al Monestir de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

En la seva vida professional, s’ha trobat amb pacients que estaven clínicament morts. Després de practicar tècniques de reanimació, es van recuperar i, alguns, expliquen l’experiència viscuda

 

Aquest dimecres 21 de setembre a les 6 de la tarda a la 4a planta del Monestir, Sala Abat Panyelles, hi haurà la conferència “Hi ha vida després de la mort?”. Anirà a càrrec del Dr. Manuel Sans Segarra, cap de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i professor de Cirurgia de la Universitat Central de Barcelona.

El Dr. Ens parla sobre el tema.

 

Vivències i experiències viscudes per malalts diagnosticats de mort clínica i que els metges recuperen amb mesures de reanimació cardiorespiratòria.

Descripció totalment objectiva i de primera mà, de l’experiència personal del Dr. Sans recollida durant anys en la seva vida professional. També es farà una revisió de la bibliografia mundial sobre el tema i es comentaran les possibles justificacions científiques d’aquests fenòmens, així com l’impacte que exerceixen sobre la personalitat dels malalts.

És una activitat gratuïta coorganitzada amb l’Àrea d’Envelliment Actiu de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després