I després

Han començat les obres de l’espigó de Rius i Calvet

Compartiu aquesta història

Des del passat dilluns 7 de novembre estan en marxa les obres de reposició i reforç de l’espigó de Rius i Calvet, que va quedar afectat en la seva part final per temporal Gloria l’any 2022. Segons explica el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, “els tràmits necessaris amb Costes han demorat l’inici dels treballs”.

Les afectacions de l’onatge van fer caure les pedres de l’espigó de Garbí de la façana exterior, a més de deixar al descobert els fonaments de la passera.

En les feines que han començat es recuperaran les pedres caigudes al fons del mar, se’n posaran de noves i es farà la reparació de tota la punta. A més, es reposarà la passera que dóna accés al Club de Mar, que va quedar descalçada, i les escales de la petita grada d’accés a la platja de Palm Beach.

Per poder treballar al sector, s’ha creat un passadís de sorra dura, al davant de la grada de Rius i Calvet, per on passaran els camions que portaran les pedres. A més, s’ha col.locat una capa de sauló a sobre de l’espigó per no malmetre’l.

També hi ha una capa de sorra amb sauló a la platja, al voltant de la grada, per no causar desperfectes mentre duri l’obra. La previsió és que les feines estiguin acabades vora Nadal.

 

El més llegit

I després