I després

Ha començat el Ganxotapes amb 38 establiments participants i novetats musicals

En aquesta edició de primavera es faran diversos concerts en alguns dels establiments participants els darrers dies de la campanya

Compartiu aquesta història

Avui divendres ha començat a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del Ganxotapes en la qual hi participen 38 restaurants i bars de Sant Feliu de Guíxols. Els llibrets ja es poden trobar als establiments participants, l’Oficina de Turisme i edificis municipals.

La majoria ofereixen l’oferta de Ganxotapa + beguda al preu de 3 euros i cinc d’ells, el menú de Ganxotapes. Podeu consultar el llistat clicant aquí.

Ens parla d’aquesta edició la regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, qui explica que es manté el sistema habitual de cada any degut al bon funcionament de les diverses edicions.

Aquest any hi ha una novetat, que és la combinació de Ganxotapes i música amb diversos concerts que tindran lloc al final de la campanya en alguns dels establiments participants. Es tracta d’una activitat que es fa conjuntament amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament.

Podeu consultar tota la informació sobre les Ganxotapes disponibles, com participar al concurs del premi a la Millor Ganxotapa Primavera 2024, com guanyar premis fent-se “ruteros”, com també saber els horaris en els quals se serveixen les Ganxotapes en cada establiment, clicant aquí.

La campanya s’allargarà fins el 19 de maig. Aquí sota podeu trobar els concerts previstos, dates i horaris.

El més llegit

I després