I després

GXI-ANC ENGEGA A SFG LA CAMPANYA DEL “SÍ”

Compartiu aquesta història

Després de la seva presència amb un estant a la Fira de Sant Jordi, Guíxols per la independència ha enviat una nota als mitjans a través de la qual es destaca a les desenes de ciutadans que es van apropar a la seva parada, a més de la recollida massiva de signatures pel Pacte Nacional pel Referèndum, tot encetant la nova campanya repartint domassos als ciutadans perquè omplin els seus balcons dels colors del Sí.

En la nota també destaquen que l’Assemblea Nacional Catalana fa un pas endavant pel Sí al Referèndum, ha revelat el misteri dels Sís gegants que van aparèixer pel territori i ha presentat la nova imatge i el lema del Sí a la República Catalana.

Una bafarada amb un sí, una gràfica colorista i alegre i el lema “El canvi ets tu” conformen una campanya, a través de la qual es pretén que tothom se sumi “a la construcció d’un nou país al món i d’un futur millor per als ciutadans de Catalunya, vinguin d’on vinguin.

Un sí afirmatiu i positiu que cerca generar simpaties dins i fora de les nostres fronteres. El lema és una mà estesa i una crida a la responsabilitat de cadascú. La bafarada és símbol de diàleg, d’entesa, d’arguments, de democràcia, de conjunt”.

Els Sís gegants que van aparèixer per sorpresa a diverses ciutats del país aniran viatjant per la geografia catalana. És per això què en els propers 15 dies conviden a estar atents perquè també pot aparèixer per sorpresa a Sant Feliu. Animen a fotografiar-lo i fer una piulada amb els hastags #unSÍgegant #elcanvietstu, fent referència a @GuíxolsANC. La primera persona que la faci rebrà un regal de l’entitat.

 

El més llegit

I després