I després

Guíxols per la Independència i la Marxa a Lleida

Compartiu aquesta història

La delegació i simpatitzants de Guíxols per la Independència assistiren a la Marxa cap a la Independència que es va celebrar dissabte a ciutat de Lleida des d’on ens aporten la crònica de l’èxit de la convocatòria així com l’anunci en el qual destaquen que, la Marxa, té programat un calendari durant els mesos d’estiu que consta de més de 300 actes i activitats arreu del territori i acabarà la diada de l’11 de setembre amb una gran concentració a Barcelona sota el lema: “Catalunya, proper estat d’Europa”.

Per aquest motiu el col·lectiu guixolenc posarà autocars a disposició dels qui s’hi vulguin afegir. Per a la reserva de places cal trucar al 699715142 o bé enviar un correu electrònic a guixols@assemblea.cat .

Quant a la crònica de l’estada a Lleida destaquen que el passat dissabte 30 de juny es va realitzar el tret de sortida a Lleida de la Marxa cap a la Independència convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, aplegant gairebé 5.000 persones.

Amb un recorregut des dels Camps Elisis travessant el Pont Vell fins dalt de la Seu Vella, l’acte va comptar amb el suport de personalitats de tots els àmbits i també amb actuacions musicals.

Entre tots destaquen a Lluís Llach que va citar “a un jove filòsof” dient: “Si ens aixequem ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora i ens posem a treballar, som un país imparable”; Francesc Vallverdú va recalcar: “cal defensar la llengua com el pa”; i la Carme Forcadell, presidenta de l’ANC que va instar al Govern de Catalunya a “apostar clarament per la independència sense entretenir-se amb el pacte fiscal”. www.marxa.assemblea.cat

El més llegit

I després