I després

[Guíxols Experience] La sardana i Sant Feliu de Guíxols

Programa nº4 de 'Guíxols Experience'. Fem un repàs de la història del binomi Sardana-Sant Feliu de Guíxols; la històrica dansa catalana ha arrelat a la població guixolenca com en pocs llocs ho ha fet i per això no és d'estranyar que enguany sigui la Capital de la Sardana.

Compartiu aquesta història

Escolta el programa nº4 de Guíxols Experience. En aquesta nova entrega fem un repàs de la història del binomi Sardana-Sant Feliu de Guíxols. La històrica dansa catalana ha arrelat a la població guixolenca com en pocs llocs ho ha fet, i per això no és d’estranyar que Sant Feliu sigui aquest 2021 Capital de la Sardana.

Un reportatge radiofònic amb les veus de Laura Aranda, Xènia Grabalosa i Isidre Sanchez. Guió, edició i producció: Pere Carreras.


? Escolta i descarrega el reportatge a la web d’iVoox


___________

Guíxols Experience és l’espai de reportatges radiofònics que parlen de la història de Sant Feliu de Guíxols, de la seva gent, la seva cultura, el seu art i música, el seu patrimoni, la seva forma de vida, la seva economia. Temes d’interès general tractats amb profunditat i sense pressa. Saber d’on venim per saber cap a on anem. Entendre el nostre passat per descobrir qui som avui. Cada dilluns a les 12:00h del migdia a Ràdio Sant Feliu.

?️ Accedeix a tots els programes de Guíxols Experience

El més llegit

I després