I després

Guíxols Desenvolupament reprèn la seva activitat formativa amb el curs ‘Planificació i gestió de la tresoreria’

El servei de formació SAE de Guíxols Desenvolupament reinicia els seus cursos dirigits a empreses i emprenedors de Sant Feliu amb un taller sobre com gestionar els fons econòmics d'una empresa per a poder planificar les obligacions monetàries. La formació en qüestió, sota el nom Planificació i gestió de la tresoreria, es farà els dies 16 i 18 de març de 2021 en línia, a través d'un aplicatiu de videotrucades, i la inscripció és lliure i gratuïta.

Compartiu aquesta història

El servei de formació SAE de Guíxols Desenvolupament reinicia els seus cursos dirigits a empreses i emprenedors de Sant Feliu amb un taller sobre com gestionar els fons econòmics d’una empresa per a poder planificar les obligacions monetàries. La formació en qüestió, sota el nom Planificació i gestió de la tresoreria, es farà els dies 16 i 18 de març de 2021 en línia, a través d’un aplicatiu de videotrucades, i la inscripció és lliure i gratuïta.

El curset té l’objectiu de facilitar tècniques i procediments per a una correcta gestió econòmica i financera. Una bona administració de la tresoreria sol ser sinònim d’una reducció de les necessitats de finançament a curt termini i, per extensió, les despeses financeres.

L’horari que seguirà la formació durant tots dos dies serà de 9:15 a 11:15 hores del matí. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del portal web de la Diputació de Girona.

Si en voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori guixolenc, trucant al 972 32 70 33 o bé escrivint un correu electrònic a sae@guixols.cat. També teniu l’opció d’accedir a la pàgina web del departament, promocioeconomica.guixols.cat.

El més llegit

I després