I després

GUÍXOLS DES DEL CARRER LAMENTA QUE NO S’APROVÉS AL PLE MUNICIPAL LA MOCIÓ QUE PLANTEJAVA ACTUALITZAR L’ORDENANÇA MUNICIPAL DE TINENÇA D’ANIMALS

Compartiu aquesta història

El grup municipal de Guíxols des del Carrer ha lamentat que la moció que presentava al Ple Municipal d’aquest dijous no revés el suport necessari per a la seva aprovació. Aquesta tractava d’actualitzar l’ordenança municipal sobre tinença d’animals que data del 1990.

Pels Comuns de Sant Feliu “cal destacar que qüestions rellevants com són, per exemple, la implantació de microxips, les races de gossos potencialment perillosos, els espais urbans reservats a l’esbarjo dels animals o les especificacions en els controls sanitaris, continuen sense estar regulats en la normativa municipal”.

Des de l’equip de govern, el regidor Josep Melcior Muñoz valorava la proposta afirmant que des del consistori ja es va avançant en la nova ordenança municipal referida a aquesta qüestió i que es feia complicat votar a favor de la moció ja que barrejava qüestions locals amb assumptes com els correbous, que són de caire nacional.

Finalment la moció no va prosperar, amb els vots a favor de la CUP, MES-Avancem, GdC, PDeCAT i el vot en contra de l’equip de govern (TSP, ERC i PSC)

Teniu accés a la nota completa, aquí.
Podeu accedir a l’àudio del Ple Ordinari, aquí.

El més llegit

I després