I després

Guíxols des del Carrer critica que s’hagi aprovat una partida per adquirir un sol destinat a habitatge públic que “en teoria” ja es va fer el 2021

L’Ajuntament afirma que el 2021 es va intentar realitzar la compra però que en el darrer moment els venedors es varen tirar enrere

Compartiu aquesta història

Guíxols des del Carrer critica que s’hagi aprovat una partida per adquirir un sol destinat a habitatge públic, situat a l’antiga fàbrica Trachsler, que “en teoria”, ja es va fer el 2021.

La formació explica que farà tres anys que l’Ajuntament anunciava la compra d’una finca que ocupava l’antiga fàbrica surera. Segons destaquen, llavors es va afirmar que la compra “permetria la construcció de 35 habitatges protegits i la urbanització d’una nova plaça pública” i que “el temps aproximat de tramitació administrativa es va anunciar que seria d’uns dos anys i l’inici de les obres es preveia per a l’any 2024”.

El grup afirma que en la sessió plenària d’avui s’ha aprovat un nou expedient “exactament en la mateixa finca” i afirmen que “tot el que es va dir llavors no era cert, ja que la finca mai es va arribar a adquirir fins a data d’avui”.

Jordi Lloveras, portaveu del Comuns al consistori, afirma que és “de lamentar” aquest fet i que son “tres anys perduts”.

Durant la sessió plenària, l’alcalde, Carles Motas, ha explicat que l’any 2021, ja davant el notari, els venedors es varen tirar enrere i no es va poder realitzar la compra prevista.

L’alcalde afirma que en aquests moments expressen la seva prudència en l’actual situació i que ara, després de l’aprovació, ja es disposa dels diners per fer front a la compra.

El més llegit

I després