I després

Guíxols des del Carrer critica la gestió de la deixalleria municipal i proposa accions per fer-la més eficient

Compartiu aquesta història

Guíxols des del CarrerEn Comú Podem critica la gestió de la deixalleria municipal de Sant Feliu de Guíxols. Segons la formació, el darrer semestre “arrossega un balanç negatiu de 72.000 euros”. Jordi Lloveras, regidor de la formació, considera que la deixalleria està infrautilitzada.

Segons la formació, amb les dades de què es disposa actualment “tot fa pensar que la deixalleria presentarà un balanç negatiu a final d’any que s’enfilarà als 150.000 euros”.

Pels Comuns de Sant Feliu, hi ha tres accions per fer que la deixalleria sigui més eficient i eficaç. La primera és aprovar un preu públic per a titulars d’activitats econòmiques, petits industrials o comerciants, que fan servir la deixalleria com si fossin persones a títol particular.

Un altra, preparar la instal·lació per fer-ne un punt de preparació per reciclatge, per organitzar tallers de reparació i reutilització, com també mercats de segona mà. La darrera proposta és fomentar l’ús freqüent de la deixalleria a través d’un sistema de bonificacions en el rebut d’escombraries.

El més llegit

I després