I després

Gran recapte 2021

La Gran Recollida d'Aliments a Catalunya és una campanya que ens permet proveir d'aliments bàsics a les persones més necessitades del nostre entorn per un període d'uns tres mesos. Amb motiu de la pandèmia Covid-19 el percentatge de població de Catalunya en situació de pobresa severa ha augmentat fins al 6,2%. Aquestes persones necessiten la nostra solidaritat.

Compartiu aquesta història

La Gran Recollida d’Aliments a Catalunya és una campanya que ens permet proveir d’aliments bàsics a les persones més necessitades del nostre entorn per un període d’uns tres mesos. Amb motiu de la pandèmia Covid-19 el percentatge de població de Catalunya en situació de pobresa severa ha augmentat fins al 6,2%. Aquestes persones necessiten la nostra solidaritat.

Com en el de l’any passat, en aquest Gran recapte 2021 no es fa recollida física d’aliments ni posterior classificació. Fins aquest dissabte 27 de novembre es podran fer donacions de diners a favor del Banc d’Aliments en la caixa dels supermercats, les parades dels mercats i els establiments de petit comerç. Fins l’11 de desembre també es podran fer donacions en línia aquí.

Aquestes donacions serviran per a comprar aliments nutritius de llarga durada com a oli, llet, conserves de peix i llegums cuits.

El més llegit

I després