I després

Interès per la subhasta d’Engrescats pel Thyssen de dissabte

Compartiu aquesta història

La parada informativa que la plataforma ciutadana “Engrescats pel Thyssen” va muntar diumenge a la Rambla de Sant Feliu de Guíxols va ser tot un èxit. La subhasta d’art que es farà el dia 7 a la Casa Irla amb les aportacions d’una trentena d’artistes guixolencs i d’altres llocs, va rebre una acollida molt bona per part del públic, que es va interessar per les obres i els seus autors i pels objectius de la plataforma.

Fins i tot dos artistes que no estaven a la llista van oferir les seves obres a la mateixa parada. Engegada el passat mes de juliol “Engrescats pel Thyssen”, ja compta amb un centenar de persones de Catalunya, de la resta d’Espanya i de l’estranger que han signat per donar-li suport. A aquesta iniciativa també s’hi ha adherit la Cambra de Comerç i l’Associació d’Empresaris de Platja d’Aro. La Fundació Thyssen està ajudant en les iniciatives de la plataforma.

El seu objectiu principal és la difusió del projecte de Museu Thyssen a Sant Feliu, de manera que la ciutadania i els habitants de les localitats de la Costa Brava Centre coneguin a fons les oportunitats d’ordre cultural, social i econòmic que suposarà la implantació del Museu per Sant Feliu i tota la zona d’influència.

Els primers en comprendre l’abast d’aquest objectiu van ser els artistes, que han donat desinteressadament la trentena d’obres que seran subhastades el dia 7 amb la participació de l’il·lusionista Xevi i la presentadora de TVE Elisabeth Anglarill. Una desena de fotògrafs de l’Agrupació fotogràfica i cinematogràfica Guíxols també han triat les seves millors obres per la subhasta.

“Engrescats pel Thyssen” treballa exclusivament amb voluntàris i no ha volgut demanar cap ajut públic per fer la seva tasca de difusió, de manera que l’import que es recapti es destinarà a les iniciatives de la plataforma.

El més llegit

I després