Delacroix, Goya i Titanic, 3 exposicions en un dia amb Amics del Museu

L’Associació Amics del Museu ha ja ha confirmat les activitats que té previstes per al proper trimestre i que són de gran interès.

El dissabte, 21 d’abril de 2012 al matí, visita a CaixaForum de Barcelona a l’exposició d’Eugène Delacroix. Aquesta exposició, que reuneix més de 130 obres del gran pintor francès, és la més important que s’ha organitzat a l’Estat al voltant de la seva obra.

Compta amb préstecs d’institucions tant importants com la National Gallery (Londres), el Metropolitan Museum (Nova York) o bé de  l’Art Institute (Chicago).

També visita a l’exposició Goya. Llums i ombres, formada per gairebé un centenar d’obres, ofereix un recorregut cronològic per l’obra del genial mestre espanyol que inclou peces tan destacades i apreciades per al públic com La Maja vestida, El para-sol, Vol de bruixes o Encara aprenc.

I, a la tarda, visita al Museu Marítim a l’exposició Titànic The Exhibition, que se celebra coincidint amb el centenari del naufragi del vaixell.

Programa:

Sortida amb autobús de la plaça del Monestir a les 9 del matí.
En arribar a Barcelona, visita a CaixaForum.
Dinar a migdia en un restaurant de la zona de les Drassanes.
A primera hora de la tarda, visita al Museu Marítim.
A hora prudent, tornada a Sant Feliu.
Preu socis 45 €. No socis 50 €. Inclou transport, entrades als recintes i dinar.
Mínim de 35 persones.
Informació (matins) al telèfon: 972 82 15 75 (Laura).
Inscripcions i pagament: Fins el dia 13 d’abril a la recepció del Museu.
Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Altres activitats programades:

19 de maig .- Dia Internacional dels Museus. Matí i tarda, quarta edició del Concurs de Pintura Ràpida. Al vespre visita nocturna al Museu, i, a l’Hort del Rector del Monestir, Concert instrumental i coral a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, acompanyat de Sopar Monacal, àpat a base de tastets segons les receptes de la cuina medieval.

26 de maig .- Al matí, visita comentada a l’Arxiu Municipal. Què és un arxiu? Què hi ha? a càrrec de Mª Àngels Suquet, directora.

8 de juny .- Visita guiada als Clots de Sant Julià, entre Vulpellac i Canapost amb la participació del professor d’arqueologia de l’UDG, Jordi Vivo.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació