I després

Delacroix, Goya i Titanic, 3 exposicions en un dia amb Amics del Museu

Compartiu aquesta història

L’Associació Amics del Museu ha ja ha confirmat les activitats que té previstes per al proper trimestre i que són de gran interès.

El dissabte, 21 d’abril de 2012 al matí, visita a CaixaForum de Barcelona a l’exposició d’Eugène Delacroix. Aquesta exposició, que reuneix més de 130 obres del gran pintor francès, és la més important que s’ha organitzat a l’Estat al voltant de la seva obra.

Compta amb préstecs d’institucions tant importants com la National Gallery (Londres), el Metropolitan Museum (Nova York) o bé de l’Art Institute (Chicago).

També visita a l’exposició Goya. Llums i ombres, formada per gairebé un centenar d’obres, ofereix un recorregut cronològic per l’obra del genial mestre espanyol que inclou peces tan destacades i apreciades per al públic com La Maja vestida, El para-sol, Vol de bruixes o Encara aprenc.

I, a la tarda, visita al Museu Marítim a l’exposició Titànic The Exhibition, que se celebra coincidint amb el centenari del naufragi del vaixell.

Programa:

Sortida amb autobús de la plaça del Monestir a les 9 del matí.
En arribar a Barcelona, visita a CaixaForum.
Dinar a migdia en un restaurant de la zona de les Drassanes.
A primera hora de la tarda, visita al Museu Marítim.
A hora prudent, tornada a Sant Feliu.
Preu socis 45 €. No socis 50 €. Inclou transport, entrades als recintes i dinar.
Mínim de 35 persones.
Informació (matins) al telèfon: 972 82 15 75 (Laura).
Inscripcions i pagament: Fins el dia 13 d’abril a la recepció del Museu.
Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Altres activitats programades:

19 de maig .- Dia Internacional dels Museus. Matí i tarda, quarta edició del Concurs de Pintura Ràpida. Al vespre visita nocturna al Museu, i, a l’Hort del Rector del Monestir, Concert instrumental i coral a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, acompanyat de Sopar Monacal, àpat a base de tastets segons les receptes de la cuina medieval.

26 de maig .- Al matí, visita comentada a l’Arxiu Municipal. Què és un arxiu? Què hi ha? a càrrec de Mª Àngels Suquet, directora.

8 de juny .- Visita guiada als Clots de Sant Julià, entre Vulpellac i Canapost amb la participació del professor d’arqueologia de l’UDG, Jordi Vivo.

El més llegit

I després