I després

Gran Diada Solidària sobre l’Autisme a PDA

Compartiu aquesta història

El pròxim 11 d’abril, amb motiu de la celebració del “Dia mundial de concienciació sobre l’autisme”, es celebrarà una gran diada solidària al a Platja d’Aro.
Sóc Teactiu és una proposta de conscienciació i solidaritat vers la realitat de l’autisme que organitza “Viu Autisme” amb la col•laboració de Ad Libitum i el suport de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’objectiu de la diada solidària és recaptar els fons necessaris, per tal de contractar un professional, que doni el suport psicopedagògic als nens i nenes amb TEA de l’associació i així, aconseguir que la seva inclusió sigui cada cop més autèntica i real.
La gran diada solidària estarà composta per activitats i concerts que duraran tot el dia.

• Matí: de 10:00 a 14:00
Hi haurà activitats pels més menuts: tallers a càrrec de “Espai la Milana” i “Discan”, animació i inflables a càrrec de “Soy la fiesta”, exhibició de gossos guia a càrrec de “Discan”, entre d’altres….

• Tarda-vespre-nit: de 17:00 a 02:00
El Gran Concert Solidari amb la col.laboració de grans artistes com:

País de Cotó, Josep Andújar “Sé”, Los Elásticos, Ignasi Terraza, The Gruixut’s,Yes the music, Neus Mar, Sota sospita, Medusa Box, Jordi Ninus,
Bananna Beach, Toni Cayena i Di-versiones.
A més, durant el Gran concert solidari es presentarà en primícia la segona cançó “Un mismo rumbo” , en la que han comptat amb la col•laboració molt especial d’artistes com: Tony Canyena, Toni Molina, Carlus Ramió, Adrià i Ruben de “La Pegatina”, Neus Mar, Adrià Medinilla i Andreu Viarnes de “Banana Beach”, Albert Fort de “Di-versiones”, Carles Sendra “The Gruixut’s”, Jordi Ninus ,”Sota sospita”, entre d’altres.
Les activitats pels més menuts del matí son gratuïtes.
Al gran concert solidari s’hi podrà accedir mitjançant una aportació amb accés que costarà 8€ pels adults i 4€ pels nens, famílies nombroses, persones amb discapacitat i majors de 65 anys.

El més llegit

I després