I després

Gran afluència de públic en la reobertura del Mercat Cobert de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al matí el Mercat Cobert de Sant Feliu reobria les seves portes amb el 50% de parades obertes que es varen veure desbordades per la impressionant afluència de públic que s’interessava pel resultat de la reforma que ha tingut un recorregut de gairebé 4 anys fins arribar a aquesta diada.

Molt bons comentaris dels visitants i clients que donaven esperances que l’objectiu de reactivar el comerç en aquest equipament per tal que sigui el galvanitzador del centre comercial del casc històric sigui una realitat.

Una cercavila, l’actuació de Teresa Laiz & CO. cant de taverna amb Pere Bahí i Pep Rodriguez, els parlaments de la presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Ciutat, Marian Bretones i de l’alcalde Carles Motas seguit d’un pica-pica formaren part dels actes programats per l’Associació de Comerciants.

En definitiva, totes les previsions desbordades i els paradistes més que il·lusionats amb la resposta dels ciutadans i dels visitants que aquesta Setmana Santa han vingut a Sant Feliu als quals un mercat com el guixolenc els resulta molt atractiu.

Tot seguit us adjuntem algunes fotos de l’espai i dels actes.

El més llegit

I després