I després

Gilberto Santa Rosa i Gregory Porter donen el tret de sortida als concerts del 62 Festival de la Porta Ferrada

Una de les principals estrelles mundials de la salsa, i el talentós cantant de música de jazz, soul i gospel, actuaran aquest cap de setmana a l’emblemàtic Espai Port

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 12 de juliol comencen els concerts que se celebren a l’emblemàtic escenari de l’Espai Port en la 62 edició del Festival de la Porta Ferrada.

La primera de les propostes anirà a càrrec de Gilberto Santa Rosa, el cantant porto-riqueny conegut com El Caballero de la Salsa, debuta a Porta Ferrada. Parlem d’una de les principals estrelles mundials del gènere, posseïdor de 6 premis Grammy, i d’un bon grapat de grans èxits salseros com: Que alguien me diga, Perdóname o Conteo Regresivo.

Tota una icona dels ritmes llatins que encetarà la nova programació del degà dels festivals d’estiu a Catalunya, amb una veu distintiva i un estil elegant.

De cara a dissabte 13 de juliol, serà el torn de Gregory Porter, conegut per la seva càlida veu de baríton. L’artista va saltar a la fama a la dècada del 2010 amb el seu estil de jazz, soul i gospel. Un talentós cantant d’estàndards, així com música soul més contemporània. Porter s’ha guanyat comparacions favorables amb els seus ídols Nat King Cole, Donny Hathaway i Stevie Wonder. La seva primera nominació als premis Grammy va ser amb el seu àlbum debut, l’any 2010, titulat Water. Al 2013 va guanyar encara més notorietat i finalment va obtenir el Grammy al Millor Àlbum Vocal de Jazz.

En la passada edició el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu assolia xifres històriques. Es convertia en l’esdeveniment musical amb més espectacles i espectadors de la Costa Brava, amb prop de 60.000 assistents. Un balanç extraordinari del festival degà de Catalunya que aquest cap de setmana tona a engegar una nova edició.

El més llegit

I després