I després

Gasetilla de notícies de SFG

Compartiu aquesta història

‘-El passat divendres 13, a les 21h, es va brindar oficialment amb cava per tal de presentar el nou clúster tecnològic de Sant Feliu de Guíxols, situat al Barri del Puig (carrer de Sant Adolf, 18). La inauguració va generar molta expectació, per veure el lloc de treball físic on s’ubicaven les cinc empreses que comencen aquest camí, dedicat a les noves tecnologies. La regidora del Pla de Barris, Dolors Ligero, va convidar tothom a brindar per tal que el clúster fos un èxit empresarial i fos la llavor del que havia de ser “un nou punt de vida de les empreses” a la zona.
El local és propietat de la família Cullell que s’havia dedicat a la industria surera i on durant uns anys es va llogar a Aluminis Fede.
Aquestes 5 empreses van poder presentar equips informàtics de nova generació, i compartiran tota l’àrea de treball i podran col·laborar transversalment, compartint despeses, coneixements, clients i afrontant projectes conjunts oferint un servei global més complert ja que son serveis que no es fan la competència sinó que es complementen.
La superfície del local és de 219 m2 dels quals, en principi, se’n lloguen uns 125 encara que si en el futur cal més espai per ampliar el nombre d’empreses, en el contracte es contempla que es pugui accedir a la totalitat de la superfície del local.
Dins del marc del Pla de Barris s’engloben un conjunt d’actuacions tant urbanístiques, com de dinamització comercial i social que tenen com a objectiu revertir el llarg procés de regressió urbanística i econòmica del Barri del Puig i l’Eixample de Llevant.
El preu pactat del lloguer es de 100.-€ al mes per empresa durant 5 anys, dels quals Pla de Barris pagarà 2 anys i els 3 que resten el paguen les empreses que el conformen. A partir del 6è any fins al desè, el preu serà de 500.-€ que s’anirà incrementant segons l’IPC. Les despeses dels consums (aigua, llum etc), van a càrrec de les empreses.

-El passat dissabte va tenir lloc al Passeig de Sant Feliu la primera edició de la fira de la cervesa d’autor i artesana catalana. Més de 500 persones van visitar la fira i van degustar tastets de cervesa i montaditos. En aquesta edició el temps va acompanyar al llarg de tota la jornada. Els 9 cervesers i els 3 restauradors que van està presents a l’acte van presentar els seus millors productes en un ambient molt agradable.
El mateix dissabte al carrer la rutlla va tenir lloc un taller infantil d’ornamentació de l’arbre de nadal, el qual va tenir molt d’èxit i els nens i nenes participants es van endur a casa les seves pròpies decoracions. El taller el va realitzar l’ escola de costura 6970.
I aquest dissabte se celebra el mercat dels encants, el taller infantil de pals de tió i la caravana de burrets!
Viu aquest Nadal a Sant Feliu!
Associació de comerciants Sant Feliu.

-Els veïns del barri del Molí de Vent van inaugurar el seu pessebre col.lectiu (situat al giratori que fa d’intersecció entre la rambla Joan Bordàs i l’avinguda de Catalunya) i després van poder fer un tast de la quinzena de pessebres que permetien la visita a les diferents cases. L’acte es va fer el passat dissabte, 14 de desembre, a la tarda-vespre. L’acte va concloure a l’Ajuntament, amb la inauguració de la mostra de diorames.

-Ara que s’acosta Nadal ja han arribat a la biblioteca les novetats! Amb més novel·la que mai per a totes les edats, llibres de cuina, manualitats, fotografia, infantils i moltes coses més. Si voleu fer un petit tast, podeu consultar la guia de novetats, i per veure-les totes, veniu a la biblioteca.
Tots aquests llibres porten una etiqueta identificativa i estan als expositors de l’entrada de la Biblioteca o a la sala infantil, juntament amb les novetats del mes anterior. Si no trobeu una novetat, potser està prestada. Consulteu el catàleg o pregunteu al personal. I si us interessa, la podeu reservar i us avisaran quan estigui disponible.

El més llegit

I després