I després

GASETILLA DE SIS NOTÍCIES

Compartiu aquesta història

ALÍCIA CALZADA ACTUA AQUEST DIVENDRES AL VILLAGE
Aquest divendres, 25 de juliol a les 20,45h, al Village de l’Espai Port del Festival de la Porta Ferrada, Concert d’Alícia Calzada amb l’espectacle Homenatge, un homenatge als homes amb cançons dels 60, 70 i 80, en el qual s’acompanyarà de Nito Figueras al piano, Rafel Rostey a la bateria i Manel Vega al contrabaix. L’accés és gratuït.

2 AMISTOSOS DE L’ATENEU DEPORTIU GUÍXOLS
Aquest diumenge, 27 d’agost, a les 19 h. al camp de futbol Josep Sunyer i Arxer, l’Ateneu Deportiu Guíxols s’enfrontarà en un partit amistós a l’Escola de Futbol Gironès-Sàbat juvenil-A.
El dimecres, 30 de juliol, a les 20 h., en un altre partit amistós de pretemporada, l’A.D.Guíxols s’enfrontarà al F.C. Girona-B.
El dijous integrants de l’entitat han estat convidats, amb motiu del seu centenari, a fer el pregó de Festa Major en l’obertura dels actes al passeig del Mar de Sant Feliu.

CANÇO DE TAVERNA A LA PLATJA DE SANT POL
Aquest dissabte, 26 de juliol a les 22 h. al passeig de Sant Pol, concert de cançó de taverna a càrrec del grup Llops de Mar. La cantada que s’havia de celebrar el passat diumenge, també pertanyent a la programació de la XX Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols, per primera vegada a la Plaça dels Drets Humans a càrrec de la Taverna, es va haver de suspendre a causa de la pluja i s’ha traslladat al 29 d’agost.

SFG COL.LABORA EN L’OBERTURA DE VIMAR A SANTA CRISTINA
La Fundació Vimar gestionarà, a partir de mitjans de setembre, 16 places de Servei de Teràpia Ocupacional per a persones amb discapacitat en el centre de dia de Santa Cristina d’Aro.
L’obertura d’aquest servei ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el departament de Benestar Social i Família.
El proper dia 31 de juliol a les 19 h. tindrà lloc la jornada de portes obertes al mateix centre, situat a la Plaça Catalunya, s/n de Santa Cristina d’Aro, en l’edifici municipal on i ha també ubicat el CAP i els Serveis Socials.

PREINCRIPCIONS ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES DE SFG
-Cursos d’alemany, anglès i francès a l’Escola Oficial de Sant Feliu de Guíxols.
-Preinscripció telemàtica a través del web de l’escola de l’1 al 4 de setembre i presencial a l’escola el dia 4 de setembre.
-Tota la informació referent al procés de preinscripció i matrícula a www.xtec.cat/eoiguixols
-Enllaç de la nova pàgina facebook de l’escola www.facebook.com/eoiguixols

MÉS CRÒNIQUES DEL CAMPIONAT MUNDIAL DE SPLASH A POLÒNIA
Esportivament parlant, cal destacar la bona jornada del regatista català de Sant Feliu de Guíxols (Martí Ferrer) que amb un 1er i dos 3ers ha aconseguit remuntar fins el segon lloc a la general de l’Eurocopa d’Splash Red a 5 punts del representant de la República Txeca (Jan Pokorný).
Ahir, després de dues regates, es van acabar les proves classificatòries del mundial de vela de Polònia. El vent va ser fort, arribant a 20 nusos al final de la jornada.
Ara ja sabem que els tres participants de l’equip català es trobaran a la flota Silver.
Per a afrontar aquest repte, comptaran amb la col·laboració del seleccionador holandès, que molt amablement s’ha ofert per ajudar a millorar les habilitats i el reglatge de les embarcacions catalanes.
A més a més s’ha arribat a un acord per a fer sessions d’entrenaments a la Costa Brava amb l’equip holandès, de cares a afrontar el repte del proper any a Sant Feliu de Guíxols.
Per altra banda, l’eurocopa d’Splash Red el nostre representant va cedir un lloc a la general, tot i anar liderant la segona regata d’ahir, degut a una bolcada per arriscar massa mentre navegava de popa.Ara es troba a la tercera posició a dos punts del 2on classificat.
Cal destacar l’esforç físic i mental dels regatistes, que sumant entrenaments i regates, ja porten 5 dies navegant una mitjana de 5 hores diàries en condicions de vent fort.
Els propers dos dies son els més decisius i el vent no pararà de bufar amb intensitat a la bahia de Puck, al Mar Bàltic.
En aquesta fase final del campionat es on es notaran més les diferències físiques entre participants, ja que les regates duren 1 hora i se’n disputaran tres al dia.
Al final del dia, una barbacoa per a participants i acompanyants van alegrar la vesprada.

 

El més llegit

I després