Caminada amb cotxets del CE Montclar

Centre Excursionista Montclar amb la Trailwalker  Diumenge 8 d’abril de 2012
Caminada familiar amb cotxet i nadons ( 0- 3 anys )
Lloc de trobada: davant el Casino de la Constància.  Hora de sortida: a les 10 del matí.
Preu d’inscripció : 1 €. Tots els diners recaptats aniran per Intermón Oxfam.
El recorregut serà planer i d’una hora de durada.
Organitza: Secció Excursionisme Obert del C.E.M. c.e.montclar@gmail.com
Camina per la teva salut i ajuda als infants a no passar fam.

 

Número premiat dels espectadors del concurs de Teatre amateur

L’Agrupació Teatral Benet Escriba informa que en no haver aparegut en la darrera obra el posseïdor del premi que se sortejava amb el número de les entrades a qualsevol de les 10 representacions realitzades es fa saber que el número afortunat és l’11, en cas de no sortir el primer, seria el 1.123 i sinó el 1.050. Si en sou els afortunats truqueu al contestador del número: 972 322. 840.

 

Projecció sobre el budisme al teatre

El proper dia 14 d’abril a les 19h al Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols, es projectarà el documental biogràfic del Mestre budista tibetà S.E. Garchen Triptül Rimpoché. Conegut allà on va pel seu caràcter amorós i compassiu. Organitza el mateix centre budista que Rinpoché té a Sant Feliu. Tot el que es recapti és per al projecte de reconstrucció d’un Monestir budista al Tíbet.

 

Voluntaris per a la Trailwalker

El gran esdeveniment solidari de la prova Intermón Oxfam del 5 i 6 de maig amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu necessita la participació molts voluntaris.

Si voleu col·laborar per aconseguir que la ciutat doni exemple de participació i solidaritat per a tot el món, participeu, tots junts ho farem possible.

Ompliu una petita fitxa amb el nom, telèfon i correu electrònic que trobareu al web de l’Ajuntament www.guixols.cat.

 

Aportació de fotos a Jordi Ferrando

El polifacètic Jordi Ferrando, a més de la preparació d’una exposició sobre la tromba marina, està impulsant altres projectes com un de fotografies personals. Tot i que comenta que és un projecte a llarg termini, aconsella posar-s’hi el més aviat possible.
Ferrando es dirigeix a un ampli col·lectiu de persones a les quals informa del següent: “Busco una foto teva. No una foto qualsevol, vull la foto amb la que et quedaries a dia d’avui, una foto on hi surtis tu, que sigui la foto que escolliries pels motius que siguin (pel bon moment que passaves, per qui te la va fer, per la història que hi ha al seu darrera, etc. La foto pot ser borrosa, pot estar feta una piltrafa, pot ser a color, a blanc i negre. Si la tens digital, envieu-me-la per correu electrònic, amb la màxima resolució que tinguis. Si la teniu impresa, i la pots escanejar, ho fas a 300 pp i format tiff  i fas el mateix, e-mail, etc. Si no tens escàner, m’envies un correu.